O NÁS

Dňa 1. júna 2016 sme pre Vás milé pacientky otvorili neštátne zdravotnícke zariadenie v oblasti gynekológie a pôrodníctva. Poskytujeme komplexnú diagnostickú (USG, kolposkopia, odbery) a liečebnú starostlivosť  gynekologických ochorení, zavádzanie IUD  a tehotenské poradne pre budúce mamičky.

Priestory našej ambulancie sa nachádzajú na Mlynskej 26 v Košiciach, OPROTI bývalému Gastrodomu (dnešný Fresh), na 2.poschodí. Vo DVORE je k DISPOZÍCII VÝŤAH !!!

Ambulancia má vynikajúcu polohu, od železničnej a autobusovej stanice je to k nám približne 5 minút chôdzou. Vďaka tomu je to ideálne miesto pre pacientky priamo z Košíc, ale najmä z Košíc – okolia.

O Vaše zdravie a zdravie budúcich mamičiek sa rád postará MUDr. Jozef KNOP, ktorý má vyše 30 ročnú prax v oblasti gynekológie a pôrodníctva a k dnešnému dňu tiež pôsobí ako lekár na gynekologicko – pôrodníckom oddelení UNLP Tr. SNP 1 v Košiciach.

  •  1982 ukončil Lekársku fakultu UPJŠ v Košiciach
  •  1986 ukončil 1. stupeň špecializácie v gynekológii a pôrodníctve
  •  1997 ukončil 2. stupeň špecializácie v gynekológii a pôrodníctve
  •  priebežne a aktívne si dopĺňa vzdelávanie seminármi z oblasti gynekológie a pôrodníctva, USG diagnostiky v gynekológii a pôrodníctve, onkogynekológie a kolposkopie

Váš GYNEKOP